Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Добра Петкова от Белослав, която спечели директно участие в шоуто Национална лотария от билет „Американски долари“, пребори конкуренцията в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Тя получи шанс да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева в предаването на 19 октомври по NOVA.

Късметлийката е на 32 години, омъжена, с едно дете. В началото на играта тя сподели, че винаги си е мечтала да си купи къща и да изплати заемите си. С „Колелото на късмета“ тя определи, че ще играе за сумата от 150 000 лева.

Добра даде шест верни предположения и си спечели 40 000 лева. След това последва първата грешка, след която участничката мислеше да се откаже. В последния момент промени решението си, рискува и успя да спечели още 10 000 лева. Добра предпочете да не излага повече на риск натрупаната сума и се отказа, като си тръгна с 50 000 лева.

Щастливецът Петър Златков от Пазарджик победи в играта „На крачка от късмета“ и така стана горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo. „Чувствам се идеално“, сподели щастливецът веднага щом се настани в новата си придобивка. Петър е на 47 години и е държавен служител.

Ренета Иванова от Сухиндол победи в играта „Сейфове“ и грабна 10 000 лева. Нейната опонентка Ферика Караахмедова от село Чепинци си тръгна от шоуто с 2 500 лева. Ренета беше в студиото със съпруга си и баща си. На сцената на късмета я доведе билет „Императорски кръстословици“.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA