Вижте какво разказа тя за майчинството и блогърството в ефира на NOVA

Полина Билоконна е майка, блогър, фотограф и астролог. Лавира с лекота между реалното и виртуалното. И избра София пред Киев.

"Един човек много трудно може да се справя с всичко. Съпругът ми помага във всяко едно отношение. Създадох блога с цел да науча българския език, но видях, че аудиторията ми одобрява това, което правя. Споделям всичко, което се случва в живота", каза блогърът Полина Билоконна за създаването на своя блог.

Полина се е озовала в България заради семейството й. "Вторият ми баща е българин, а вече усещам София като моя град. Познавах Киев като тийнейджър, а съзнателният ми живот е в София", каза още тя. Според нея жените искат да бъдат обичани и вече мечтае за второ дете. "Всяка жена иска да бъде обичана във всяко едно отношение. С половинката ми искаме второ дете, когато му дойде времето", заяви Полина.

Владимир Карамазов стана блогър (ВИДЕО)

По думите ѝ темите, които вълнуват майките са, свързани с рационалните покупки. "Книгите са един добър източник за попиване на информация. Споделям всичко, което е минало през възприятието ми, но за спорт все още нямам време. Майка ми се грижи за мен", каза блорът.

За нея блогърството е начин, чрез който човек може да изрази себе си. "Това е вид споделяне на личния живот с хората в интернет пространството, които могат да го използват по всякакъв начин. В блога ми се говори за всички хубавите неща от живота, които успяват да усмихнат всеки един от нас, добави Полина.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.