Собственикът на "Адванс Медия груп" със специално интервю пред Николай Дойнов

„NOVA ще продължава да поддържа името си на българската телевизия”. Това заяви пред Николай Дойнов собственикът на „Адванс Медия груп” Кирил Домусчиев.

„Ние още като купихме телевизията, заявихме нашето желание тя да се развива като „Българската телевизия”. Да запазим тази марка, която NOVA вече си беше изградила. В това направление ние не само, че не спряхме до тук, но увеличихме инвестициите. През следващата година нашите зрители със сигурност ще гледат нови сериали, нови риалитита, които са направени тук – в България”, каза още Домусчиев.

Той сподели и какви са трудностите в управлението на медии. „Трудното е по-скоро преценката кое ще би се харесало на зрителя. Иначе като мениджмънт, като организация смятам, че компанията е на много високо европейско, ако не и на световно ниво”, каза собственикът на „Адванс Медия груп”.

По думите му тази година „Нова Броудкастинг Груп” ще има рекорден резултат – и като приходи, и като печалба. „Ние сме най-гледаната телевизия. Ние сме телевизията на младите хора. Това го показват всички видове агенции, така че това е бъдещето. Предполагам, че на база всички инвестиции, които правим, следващата година ще бъде още по-добра”, заяви още Кирил Домусчиев.

Кирил Домусчиев - за бизнеса, футбола и "Нова броудкастинг груп" - цялото интервю гледайте в "Неделята на NOVA"