Сръбските тенисисти празнуваха победата на ATP Cup с наша песен

След победата на Сърбия на ATP Cup хит в социалните мрежи стана видео на което Новак Джокович купонясва със съотборниците си под звуците на песента "Луда по тебе" на Камелия. Чуват се възгласи като "Айде, всички българи!" и "България".

Новак Джокович празнува с песен на Камелия (ВИДЕО)

„Джокович и Димитров винаги са демонстрирали голямо уважение на корта. Никога е нямало напрегнати тенис сблъсъци между нашите държави. Категорично не става въпрос за подигравка в празнуването на сърбите”, коментира спортният журналист Георги Славчев в студиото на „Плюс-минус. Коментарът след новините”.

„Не трябва да забравяме, че сърбите победиха сочените за фаворити от всички букмейкъри – тенисистит от Испания. Разбира се, че такава победа ще бъде отпразнувана подобаващо”, обясни Славчев.

Камелия с послание към Джокович (ВИДЕО)

„През 2018г. излезе един много популярен филм в Сърбия „Южни ветар”, в който една от главните героини изпълняваше песента на Камелия. От там песента набра много сериозна популярност и е нормално сърбите да я знаят”, каза Георги Славчев.

„Трябва да отбележим, че победите над Великобритания и Молдова изкачиха Димитър Кузманов с цели 72 места в световната ранглиста. За другите състезатели тази емоция ще даде голям тласък в кариерите им”, смята той.