Тодор Славков, Джулиана Гани, Стоян Михалев, Гергана Стоянова и Антоанет Пепе отварят вратите на домовете си

Новата кулинарна седмица в „Черешката на тортата“ започва с микс от емоции и атрактивни рецепти. Всички участници ще отворят вратите на своите домове. Oстри реплики, дори заплахи, си разменят Тодор и Стоян, кулинарни премеждия в кухнята на известната влогърка Антоанет Пепе, сълзи в дома на Тодор Славков и прецедент в предаването – сух режим в лимузината. Защо се стига до там участниците да останат само на вода, симпатиите или влиянието на алкохола стимулира Тодор Славков да флиртува с Гергана Стоянова?

Вечеря за ценители с Константин в „Черешката на тортата“

Първи домакин в новата кулинарна седмица е изпълнителят на легендарния хит „Вярвам в теб“ – Стоян Михалев. В своя дом той приготвя интересно меню, което е гарнирано с хапливи реплики между него и Тошко. Сблъсъкът между двамата се поражда от различните им политическите възгледи. Разговорът преминава през  спомени за социализма и стига до прагматичния поглед в действителността. Другата гореща тема, която се дискутира на масата е алкохолът и най-вече злоупотребата с него.

Деси Тенекеджиева нажежава до червено „Черешката на тортата“

Във вторник е ред на сексапилната Мис Силикон 2013 – Джулиана Гани да се развихри в кухнята. Тя решава да покани компанията в дома си, в родния ѝ град Пловдив, а там двамата с нейната половинка Илиян с много любов разказват за запознанството им и приготвят заедно менюто. Джули, макар и бременна в девети месец, впечатлява гостите с кулинарните си умения, а вечерята е изпълнена с веселба и интересни разговори.

Истински кулинарен рай с Фънки в „Черешката на тортата“

Сряда вечер започва с един приятен и  много познат глас, защото вратите на своя уютен дом отваря актрисата Гергана Стоянова. Докато приготвя своята атрактивна вечеря, тя споделя повече за кариерата си на актриса, както и за идването й в София и борбата с бургаския диалект. Дрескодът е червено, а за поредна вечер главно действащо лице е Тодор Славков и особеното му чувство за хумор.

Артистична вечеря с Жана Бергендорф в „Черешката на тортата”

Кулинарният маратон продължава на трапезата на един най-популярните влогъри у нас – Антоанета Пепелджийска, по-известна като Антоанет Пепе. Тя има цели 111 хил. последователи в канала си в YouTube, които често гостуват в дома и живота ѝ, тъй като тя доста открито говори за личния си живот и го показва. Въпреки възникването на няколко непредвидени ситуации, Антоанет Пепе успява да се справи блестящо с приготовленията за трапезата. Вечерята е придружена от приятна атмосфера, а домакинята разкрива остава ли ѝ време за любов след като съвсем на скоро се раздели с бащата на двете си деца.

 Тази седмица в „Черешката на тортата“ прехвърчат искри, но и ароматни изненади

Седмицата завършва със силно присъствие от забавен характер в кухнята на Тодор Славков. В типично негов стил той по-скоро пречи, отколкото помага, докато негов близък приятел приготвя вечерята. Тодор се е погрижил да пренесе гостите в тоталитарния режим не само с менюто си, а и с изненадата. Друг сюрприз за гостите в началото вечерта е и шампанското в лимузината, което до този момент липсва и основна причина за това е петъчният домакин. Вечерта завършва емоционално след като Гери подарява специален подарък на домакина и в неговите очи ще видим сълзи.

Ще успее ли шеф Манчев да провали плановете на участниците със задачата да не използват консервирани храни и кой ще спечели кулинарното състезание тази седмица, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.