Това разкри негов приятел

Принц Хари, който напусна Великобритания със съпругата си Меган Маркъл и заживя в Канада, "страда" много за Обединеното кралство. Това твърди един от неговите приятели играчът на поло - Начо Фигерас. По думите му последните месеци били особено тежки за принца и неговото семейство.

В интервю за риалитито „Кралско разделяне: Хари, Меган и короната“ на телевизия ABC, Фигерас казва: „Говорих с Хари преди няколко дни. Той страда много от всички неща, които се случиха. Той страда много от това, че хората го съдят".

MEGXIT: Краят на една кралска приказка (ВИДЕО)

По думите на Фигерас може да се разбере защо Хари е нопуснал Великобритания: "Хари е баща, и той прави всичко възможно да защити семейството си, съпругата и детето си. По този начин се превърна в невероятен мъж, с който майка му би се гордяла", поясни Фигерас. Той допълни, че Хари просто иска да живее нормален живот.

Кралицата си поиска обратно бижутата от Меган Маркъл (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Когато имаш 1000 папараци пред къщата си в Канада, които чакат да зърнат и снимат сина на принца, това не е съвсем нормален живот, нали?"

Наскоро Хари призна, че решението да се откаже от кралския живот и да прекара половината от времето си в Северна Америка със семейството си, го е "натъжило много".

Принц Хари и Меган заплашиха със съд папараци за снимки в Канада (ВИДЕО+СНИМКИ)