Не пропускайте новите епизоди на сериала в петък от 20.00 ч. по NOVA

Новината за изневярата на Христо не дава мира на неговата съпруга Марияна. В опитите да преодолее силното разочарование, тя взима изненадващо решение. Как ще се отрази то на семейството и на цялата им приятелска компания?

Съдбовни решения след вечерта на истината в „All Inclusive“

Междувременно, разстроена от разкриването на тайната, която е на път да развали нейното семейство, Надя намери утеха при екоактивиста Мартин. Но тя се чувства все по-объркана и виновна, защото има приятел в София и не желае да бъде предателка. Затова се опитва да избяга от заплетената ситуация дори с цената на лъжа. Ще бъде ли разкрита и ще угаснат ли зараждащите се чувства между нея и Мартин?

Неочаквани разкрития в „All Inclusive“

Междувременно, лъжата на Елена относно уж взаимната им мечтата за второ дете, не спира да измъчва измамения Пламен. На какво е готова Елена, за да си върне доверието му и ще намери ли сили той да й прости?

Шокираща тайна преобръща живота на семействата в „All Inclusive“

Тъщата Евдокия също се изправя лице в лице с истината. Плътно до нея отново е най-верният й съюзник - внукът Сашко, но ще успее ли детето да й помогне, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „All Inclusive“ в петък, 27 март от 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.