Те са представени в книга “Откровение”

Християни от цял свят виждат прилика между текущите събития и пророчествата за края на света, представени в книга “Откровение” от Библията. Тя е разделена през Средновековието на 22 глави и е единствената пророческа част от Новия завет.

Заразените с коронавирус у нас са 293, регистрираха 17 нови случая (ВИДЕО)

Книгата описва поредица от катастрофални събития, които ще опустошат света, някои извършени от Четирима конници на Апокалипсиса. Въпреки че ролите на тези ездачи имат множество интерпретации, те често се споменават като: война, чума, глад и смърт. Според християнските учения тези четири конника са предвестници на Страшния съд.

Приликите между тези описания и текущите събития изглеждат твърде сходни за някои, за да бъдат пренебрегнати, и все по-често хората смятат, че изживяваме края на дните си, пише „Джерусалем Пост“, цитиран от БГНЕС.

Купуваме над милион маски и 50 респиратора от Китай

„Онези, които не знаят нищо за Новия завет или за Армагедон, може би смятат, че това е краят на дните, но всъщност не е така. В книгата „Откровение“ се уточнява, че ще има глад, земетресения и болести, които ще нанесат удар по няколко точки из целия свят: ясни знаци за отваряне на небесните порти. Случило ли се е? Не, така че, можете да дишате спокойно. Това не е Армагедон“, заяви Джеф Кийнли, експерт по теология.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП