Тя пусна снимка в Instagram за първи път от налагането на карантинните мерки в Сърбия

Сръбската фолклегенда Цеца Величкович показа как прекарва времето в социална изолация. Тя публикува снимка от своя дом за първи път от налагането на карантинните мерки в северозападната ни съседка заради разпространението на коронавируса.

Цеца Величкович вдигна пищна сватба на сина си и поведе хорото (ВИДЕО+СНИМКИ)

На фотоса тя позира в двора на къщата, в която живее, заедно с кучето си. Няма грим, но е сложила розови очила. „Човек ще те изостави, дори няма и да се обърне назад... Кучето никога... Най-добрият приятел на човека завинаги“, пише певицата под него.

Цеца Величкович остава в списъка с терористи на САЩ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rastemoooo!!!!!👏🏻🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Публикация, споделена от C E C A (@cecaraznatovic) на

Изпълнителката на хита „Трепни“ периодично публикува стари снимки в своя профил. На една от тях са синът ѝ Велко и съпругата му Богдана. Те очакват бебе в най-скоро време.

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!