С талантливата певица и актриса ни среща Диана Найденова

Няколко часа след като 22 годишен дрогиран шофьор погуби колегата ни Милен Цветков едно 17-годишно момиче написа разтърстващ пост в Facebook, в който признава, че тя също изпитва вина заради убиеца зад волана, защото са от едно поколение.

Свещи на прозорците в памет на Милен Цветков и всички жертви на катастрофи (ВИДЕО)

Поколение, част от което - безотговорни, неуки, неграмотни безделници, които не ценят живота и не изпитват страх от наркотици. Името и е Дара Екимова - талантлива певица и актриса, която също губи баща си! С момичето, което въпреки мъката не се предава, а учи и твори, ни среща Диана Найденова.

"Много хора ми писаха под публикацията. Не съм отговорила на нито един, защото не исках да чуя "Браво". Исках да видя дали мога да намеря съмишленици и се радвам, че открих хора, с които мислим по един и същ начин", разказва Дара Екимова. Тя споделя, че е била афектирана от историята.

"Заседна ми буца в гърлото. Не можах да си намеря  място, защото се чувствах виновна. Все едно аз съм управлявала колата, защото позволяваме на такива хора да си правят своеволия", смята певицата и се пита защо е нужно на младите, които учат в чужбина и животът е пред тях, да вършат подобно нещо.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Сурови санкции за шофьори, хванати с дрога

"Възпитанието и отговорността на родителя са на първо място", категорична е Дара и споделя, че нейната майка е много строга. Това е причината и сега да имат огромно доверие помежду си.

"Срамувам се от хората, които са безотговорни. От тази част от поколението, които не знаят стойността на нищо - на живота, на храната, на покривите над главите им. Но съм и горда, с тази част от поколението, които печелят състезания по различни науки, хората, които творят и помагат", заяви тя. Певицата смята, че масата обаче са безотговорните, които взимат наркотици и шофират в нетрезво състояние.

Певицата Дара Екимова ще зарадва феновете си с концерт онлайн (ВИДЕО)

След загубата на баща си, Дара намира утеха не в алкохол и наркотици, а в музиката. Тя я е спасявала в моментите, в които се е чувствала най-зле. Певицата споделя, че никога не си е помисляла за наркотиците като за спасение. Да се бори и да следва мечтите си, я учи майка й. Тя е нейният пример в живота.

Още по темата гледайте във видеото.