Младежът е шофирал след употреба на алкохол, има и 5 други провинения

До два дни ще стане ясно употребил ли е наркотици пияният младеж, който помете с колата си пет паркирани автомобила в пловдивския жилищен квартал "Тракия". Ударените автомобили са с много сериозни материални щети. Това е четвъртият пореден случай с няколко помляни коли само в рамките на година в квартал „Тракия”.

Пиян шофьор помете пет паркирани коли в Пловдив (ВИДЕО)

21-годишният  Георги Георгиев е в болница с лицево-черепна травма, няма опасност за живота му, съобщиха лекари. Другият младеж, пътувал в колата, е прегледан и освободен за домашно лечение. 

ВИЖТЕ СНИМКИ 

Материалните щети по автомобилите са огромни. Собствениците са на мнение, че колите им не подлежат на ремонт. От всички пострадали, само един има застраховка "Автокаско". Най- потърпевша е Златка Терзиева, която е инавалид. Ден преди инцидента е платила всичко дължимо. Днес тя има среща със застраховател, за да оценят щетите по автомобила й. Десетки зрители на NOVA се свързаха с екипа ни и предложиха да съберат средства за Златка, за да й закупят автомобил. Жената сподели през сълзи, че е трогната от милия жест.

От тази нощ има пореден сигнал за гонки в квартала. Според кмета на район "Тракия" Костадин Димов, причината за високите скорости е в подобрената инфраструктура. 21-годишният Георги Георгиев е шофьор от 4 години и е стар познайник на полицията.

Пияна жена влезе в насрещното в Пловдив, след което катастрофира

"Той има 5 нарушения по закона за пътищата. Последното му нарушение е неспазване на пътен знак", обясни гл.инспектор Ботьо Гиргинов от „Пътна полиция“- Пловдив. До няколко дни стават ясни и резултатите от тестовете за наркотици на шофьора.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.