Тя е регистрирала и търговската марка "Sorry, I'm Booked"

Феновете на Риана чакат деветия й студиен албум от четири години, но вместо по него, тя работи по готварска книга, съобщи БТА.

В нея родената в Барбадос певица ще включи любимите си карибски рецепти и ще сподели кулинарните си тайни. "Риана винаги е обичала добрата храна и по време на изолацията замисли как да напише собствена готварска книга" - каза човек от обкръжението на звездата.

Риана дари защитни екипировки за медици от Ню Йорк

Тя е регистрирала и търговската марка "Sorry, I'm Booked" (Съжалявам, заета съм), която да използва за книги, кухненски съдове и прибори. "Риана е доказала, че освен водеща певица е и веща бизнес дама. Хората от обкръжението й мислят, че това ново начинание ще е голям хит" - каза същият източник.

Риана - дивата от Барбадос на 32 (ГАЛЕРИЯ)

Неотдавна беше съобщено, че новият албум на мегазвездата се забавя за неопределено време, защото тя иска да се съсредоточи върху козметичната си империя "Фенти Бюти". Бельото с нейна марка също се продава отлично.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си