Първоначалната версия на прокуратурата е за убийство и самоубийство

Двама мъже са открити мъртви в апартамент на ул. „Киев“ в гр. Пловдив на 2 декември около 16 ч., съобщават от прокуратурата.

На място е пристигнал автопатрул на Четвърто РУ на ОД на МВР – Пловдив, който е открил в жилището мъртви двама братя – И.Й., на 62 г., и П.Й., на 58 г. Незабавно са били предприети първоначални действия по разследването от служители на ОД на МВР – Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Петима отиват на съд за данъчни измами за над 22 млн. лева

След извършен оглед към настоящия момент основната версия е за извършено убийство от И.Й. на по-малкия му брат П.Й. с гладкоцевна нарезна пушка и последващо самоубийство.

При направения оглед са били установени и иззети - гладкоцевната нарезна пушка, един пистолет и други боеприпаси. Изясняват се мотивите за извършеното престъпление. Разследването по случая продължава.  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.