Премиерът отговори на поздрава на македонските музиканти

"Като приятели трябва да сме честни един към друг. Ако се инатим, проблемите ще остана.". Така премиерът Бойко Борисов отговори чрез Facebook на македонците Дац и Александър. 

Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski, благодаря за поздрава! В тези нелеки времена е важно да се...

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 14 декември 2020 г.

"Точно както през годините ние винаги сме го правили за нашия първи и най-близък съсед! И точно защото сме най-близки не трябва да допускаме да се отдалечим. Приятелството между нас е силно. А най-силните връзки са най-емоционални. Но това не означава, че трябва да се отмятаме от обещанията си и да се обиждаме. Като приятели трябва да сме честни един към друг. Така ще продължим напред. Ако се инатим, проблемите ще останат. Решението е диалог, солидарност, разбиране. За едно по-добро утре! Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото и у нашите съседи и приятели", написа още Борисов.

Авторите на „Корона, чао“ с послание към Борисов

По-рано днес Драган Спасов-Дац и композиторът Александър Митевски поздравиха Борисов с неостаряващия български хит „Целувката на Ана". Посланието им към песента беше: „Да не позволим да търсим помощ от съседите на другите етажи, защото те вече имат своя първи съсед“.

Господине Борисов, Ви пишувам на мојот јазик затоа што знам дека добро се разбираме и за нашите два јазика немаме...

Публикувахте от Dragan Spasov Dac в Понеделник, 14 декември 2020 г.

Двамата станаха известни в цял свят с хита им "Корона, чао". 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.