Целият отбор на „Динамо” - Москва също минава през коронавируса

„Първите дни буквално не можех да ходя – мускули и стави, всичко ме болеше. Изкарах вируса средно тежко, но с много продължителна температура. Първите седем дни бяха много тежки. След това температурата много ме изморяваше. Всяко физическо натоварване ме изморяваше”, сподели капитанът на националния отбор по волейбол Цветан Соколов за COVID-19.

Целта е изпълнена: България е на Европейско!

Целият отбор на „Динамо” - Москва също минава през коронавируса. Някои от играчите го изкарват леко, други преминават през заболяването с доста усложнения.

„След 12 дни получих два отрицателни теста. Лека-полека започнах да се натоварвам физически. Загубих много мускулна маса, все още се опитвам да си я върна”, сподели Соколов.

Българските волейболисти сразиха Израел

Той си спомня с усмивка първите дни в Националния отбор. Тогава се среща с Владо Николов, Боян Йорданов. Соколов е благодарен за възможността да тренира с тях, тъй като това му е помогнало в израстването в кариерата.

Целия разговор с Цветан Соколов гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.