Лидерът на БСП говори на извънреден брифинг

"ГЕРБ залагат мини за следващото управление". Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление пред медиите. 

Тя се обърна към „Има такъв народ”, „Демократична България” и „Изправи се! Мутри вън!” да излязат с обща позиция срещу очаквани бъдещи решения на МС.

Изпълнителното бюро на БСП подаде оставка, Нинова – не

При обработени над 98% от протоколите: Шест партии влизат в парламента

„Утре се готвят, на тайно заседание, да отложат плащанията на концесионера на летище София за 10 години, но да го допуснат да управлява летището и да се ползва от правата си. Това ще удари по бюджета на държавата”, каза Нинова. „Ето защо се обръщам към „Има такъв народ”, „Демократична България” и „Изправи се! Мутри вън!”: ако препотвърждавате предизборните си програми, нека още днес, с категорични позиции, да спрем решението на МС утре”, каза Нинова.

Борисов: Печелим парламентарни избори за пети пореден път (ВИДЕО)

 

Според лидера на БСП „ГЕРБ предприемат действия да се окопават във властта, да осребряват последните си дни и да залагат мини пред следващото управление”.

По думите й управляващите „ударно и по бързи процедури” слагали нови ръководства на ключови държавни дружества, започнали и смяна на неудобни директори на болници.

В изявление по-късно Мая Манолова заяви: „БСП ще имат възможност да подкрепят Комисията по ревизията, която ще внесем като предложение още в първия пленарен ден. Могат да правят и предложения кои сделки да се ревизират. Така или иначе концесиите ще бъдат част от тази комисия”.

Слави Трифонов със симптоми на COVID-19

ВОТЪТ ЗАД ГРАНИЦА: Коренно различни резултати от тези в България