Гледайте „Отмъщението на шаферките” от 13.00 ч. и „Омагьосване“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Тази събота от 13.00 ч. по NOVA холивудските звезди Рейвън-Симоне и Джоана Гарсия ще обединят усилия, за да провалят сватбата на бившия годеник на най-добрата им приятелка в комедията „Отмъщението на шаферките”. В лентата на режисьора Джеймс Хейман, известен с работата си по сериала „Грозната Бети”, участват още популярните актьори Бет Бродерик и Дейвид Клейтън Роджърс.

Рейвън-Симоне и Джоана Гарсия влизат в ролята на Абигейл и Паркър, които завръщайки се от Ню Йорк в родния си град, с изненада откриват, че най-добрата им приятелка Рейчъл ще бъде шаферка на сватбата на бившия си приятел Тони. Двете замислят хитър план с цел да спрат провеждането на церемонията. За да го осъществят обаче, ще трябва да се присъединят към групата на шаферките. Ще успеят ли да съберат отново Рейчъл и Тони или мисията им е обречена на провал?

Съботният следобед продължава с добрата вещица Изабел Бигълоу (Никол Кидман), която пристига в Калифорния с една единствена цел – да води нормален живот без магии. Междувременно в Холивуд егоцентричният актьор Джак Уайът (Уил Фарел) се опитва да възвърне престижа си в киноиндустрията, като изиграе Дарин в римейка на успешната продукция „Омагьосване”. Случайна среща мотивира Джак да покани Изабел да изпълни ролята на Саманта в лентата. Истинското му намерение обаче е да изхвърли непозната актриса и да засенчи представянето й. След като Изабел си дава сметка какви са истинските му намерения, тя не се сдържа и му прави магия на Джак. Дали обаче ще реши да у каже истината?

Не пропускайте „Отмъщението на шаферките” от 13.00 ч. и „Омагьосване“ от 15.00 ч. по  NOVA

Редактор: Боряна Димитрова