Не пропускайте наситеният със съспенс екшън, на територията на затворен напълно Манхатън, тази събота от 23.00 ч. по NOVA

Зрителите на NOVA ще проследят историята на достигналия дъното детектив от Ню Йорк, който получава шанс за изкупление на греховете си. Детективът Андре Дейвис (в ролята ще видим Чадуик Боузман, познат ни от блокбастъра „Черната пантера“) е въвлечен в преследването на двама убийци на полицаи и един чувал кокаин. Полицаят успява да убеди шефа си, че единствената възможност да хванат бандитите е като изолират квартала и хванат дилърите, преди да са продали стоката. По време на издирването, Манхатън е напълно затворен за първи път в историята си – забранено е влизането и излизането от острова, включително по всички 21 моста. Движението на хора и всякакви други превозни средства е забранено и в двете посоки – така убиецът би следвало скоро да бъде заловен. Но въпросът е кой е той? Сам ли действа или в комбина с цяла организация? В лудото преследване на двамата убийци, детективът разкрива мащабен заговор, в който са въвлечени и негови колеги.

В конспирацията на по високите етажи на властта, хора с влияние в полицията помагат нещата да се потулват. Андре ще трябва да открие кого всъщност преследва и кой го преследва? Сред колегите му от наркоотдела ще видим актрисата Сиена Милър, но режисьорът Брайън Кърк, с голям опит в екшън сериали като „Игра на тронове“ и „Престъпна империя“, няма за цел да развива емоционални интриги. С много престрелки, насилие и батални сцени, героят трябва да преживее своя катарзис. Ще успее ли героят не само да отмъсти за убитите си колеги, но и да изчисти името си?

Не пропускайте развръзката на „21 моста“ тази събота от 23.00 ч. по NOVA.