Гледайте „Идеалното момиче“ от 12.30 ч. и „Приказна сватба“ от 14.15 ч. по NOVA

Романтичен киноследобед очаква зрителите на NOVA. В 12.30 ч. звездата от сериалите „Психотерапия” и „Спартак” Анна Хътчисън ще получи важен житейски урок в „Идеалното момиче”. Хътчисън се преобразява в Кимбърли – богато и разглезезно момиче, което наследява състоянието на покойния си баща. 

Животът й напълно се преобръща, когато неочаквано разбира, че е напълно разорена. За да стъпи на краката си, младата дама решава да започне работа в магазин за спортни стоки. Скромната и забавна личност на собственика на магазина Майкъл променят Кимбърли с всеки изминал ден към по-добро. Дали пораждащите се чувства между двамата ще я научат да обича истински, след като тя си връща състоянието и отново се превръща в богата жена?

По-късно от 14. 15 ч. лентата „Приказна сватба“ ще разкаже историята на Моли, която е талантлив сватбен фотограф.  Когато сестра й София се сгодява и тя става нейна шаферка, Моли е наясно какво точно се очаква от нея… Но само до момента в който разбира, че кум ще е бившият й приятел Кори. Моли прави всичко възможно всички да са щастливи, като дори стига дотам, че записва София и годеника й Джордан в сватбен конкурс в Бевърли Хилс. Но дали наистина това искат булката и младоженецът, или Моли малко се престарава? Възможно ли е плановете на Кори да целят да си върне Моли?

Не пропускайте „Идеалното момиче“ от 12.30 ч. и „Приказна сватба“ от 14.15 ч. по NOVA.