Това се случи онлайн

ДПС откри предизобрната си кампания на живо във Facebook. Представени бяха кандидат-депутатите от листите на партията, както и кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.

Евродепутатът от ДПС и съпредседател на АЛДЕ Илхан Кючюк каза, че профилът на кандидатите за народни представители е "млади и образовани". В 14 от листите средната възраст на кандидатите е 40 години, а най-младият е шефът на младежката структура в Добрич. 

Първи беше представен Делян Пеевски, който е начело в Благоевград и Велико Търново. 

„Време е да върнем националния идеал, националния идеал за просперираща България, отново да е на дневния ред на обществото”, заяви Илхан Кючюк.

„Кандидатирам се за президент на България с убеденост и вяра, че е дошло време за единение. Ние олицетворяваме единството на нацията. Можем да бъдем генератор на обединяващи национални каузи и да създаваме мостове между различните групи в обществото”, заяви Мустафа Карадайъ.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.