Осем филма, две премиери и магични моменти предстоят на 31-и октомври

Празнични емоции в духа на Хелоуин очакват зрителите на KINO NOVA през целия ден на 31-и октомври. Ефирът на филмовия канал ще предложи селекция от 8 хитови заглавия, две от които премиерни. В 22:40 ч. своя дебют ще направи вдъхновената от истински събития история за чудовищен паметник на лудостта - „Уинчестър: Домът, който призраците построиха“. Втората премиерна ужасяваща лента „Свърталище“, в която група приятели осъзнават, че някои кошмари са истински, ще може да бъде проследена в 00:30 ч.

Кино маратонът в деня на Хелоуон стартира с трогателната анимационна комедия „Хотел Трансилвания 2“ в 09:45 ч. В нея обезпокоеният Дракула и приятелите му ще опитат да извадят на показ чудовището в неговия внук Драк, който е наполовина човек, наполовина вампир.

Веднага след това, в 11:30 ч., свежият прочит на филмовата класика от 80-те „Ловци на духове“ ще пренесе зрителите в един фантастичен свят, пълен с екшън и духове. Паранормалният изследовател Ерин Гилбърг, физикът Аби Йейтс, ядреният инженер Джилиан Холцман и служителката в метрото Пати Толан се обединяват в епична битка, за да спрат духовете в Манхатън.

“Изобретението на Хуго“ ще върне времето назад с 90 години в 13:40 ч. по KINO NOVA. Приключенската драма разказва за сирак, живеещ в стените на железопътна гара, който е въвлечен в мистерия. Загадъчна рисунка, безценен бележник, откраднат ключ и един робот стоят в основата на тази заплетена, нежна и завладяваща история.

В следобедните часове малкият Луис Барнавелт ще помогне на чичо си да открие часовник, който може да доведе до края на света. Във фантастичния филм „Мистерията на къщата с часовника“ от 16:00 ч. Кейт Бланшет си партнира с Джак Блек и младия Оуен Вакаро.

В 18:00 ч. “Омагьосване“ ще превземе ефира на KINO NOVA. Никол Кидман влиза в ролята на добрата вещица Изабел Бигълоу, която пристига в Калифорния, за да води нормален живот без магии. След като получава предложение за прослушване в телевизионен сериал, разбира, че е поканена с други намерения и решава да си отмъсти.

„Хензел и Гретел: Ловци на вещици“ ще бъдат професионални ловци, които помагат на невинни граждани на малко градче. Но скоро те се натъкват на случай, който може да е ключът към тяхното минало. Мистериозните отговори ще бъдат разкрити на 31 октомври от 21:00 ч.

В късните часове, в 22:40 ч., премиерно ще се излъчи „Уинчестър: Домът, който призраците построиха“. Ексцентричната наследница на огнестрелни оръжия Сара Уинчестър вярва, че е преследвана от душите на хората, убити с пушка, която носи фамилното ѝ име.

Последното предложение за разтърсващ край на вечерта е премиерата на „Свърталище“ в 00:30 ч. Къща с духове обещава да подхрани най-мрачните страхове на група приятели, но събитията са далеч по-опасни и смъртоносни.

Предизвикай себе си на Хелоуин със специалния филмов маратон на 31-и октомври по KINO NOVA.