Не е ясно кога парчето ще може да бъде чуто на Земята

Астронавтът на Европейската космическа агенция (ЕКА), французинът Тома Песке, който се намира на Международната космическа станция (МКС), е един от първите, получили възможността да чуят новата песен на германската индъстриъл метъл група Rammstein, съобщи в Instagram барабанистът й Кристоф Шнайдер.

Уникалният запис на Джон Ленън се продаде за 50 000 евро

Снимка: Instagram

"Имах честта да поговоря с астронавта Тома Песке от името на Rammstein. Той от половин година живее на МКС. За мен това е като сбъдната детска мечта - да поговоря с човек, който живее в космоса. Той е първият, чул една от новите песни от предстоящия ни албум. За наша огромна чест премиерата й се състоя в космоса. Благодарности на НАСА, ЕКА и Тома Песке за това уникално преживяване", сподели Шнайдер.

Меган Фокс се появи с прозрачна рокля на наградите на MTV (СНИМКИ)

Rammstein засега не съобщават кога сингълът ще може да бъде чут на Земята. През май тази година в космоса се състоя и премиерата на парчето Higher Power на британската група Coldplay, преди която музикантите се свързаха за разговор с пребиваващия на МКС Песке.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА