Преразпределението на племената в „Игри на волята: България“ доведе до нови интриги и коалиции

Втората капитанска битка след сливането на племената в третия сезон на „Игри на волята: България“ изправи един срещу друг Симеон и Неделчо. В изключително тежката изометрична битка лидерите на Приключенците и Бойците не се предадоха до последно, въпреки болката и трудността на задачата. Симеон успя да надделее и да грабне победата. Без колебание той избра предимството за новото си племе пред личната облага от грошове.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (2 ноември)
 

„Игри на Волята: България“ е най-гледаният развлекателен формат през октомври

След преразпределението на племената, което Елизабет направи при завръщането си от Плажа на отшелника, не липсваха нови интриги и коалиции. Мани сподели намеренията и плановете на бившето си племе пред Приключенците. Бойците от своя страна останаха много доволни от новите попълнения и не скриха радостта си от присъединяването им към отбора.

Елизабет се завърна триумфално в битката между племената в „Игри на волята: България“

Какво ще е предимството за Приключенците в номинационна битка тази вечер? Пред какво предизвикателство ще се изправят двете племена? Бойци или Приключенци ще спечелят битката и ще се спасят от съвет? Кой ще бъде първият номиниран и от кое племе ще е? – разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.