Кремена ще се изправи срещу Красима в елиминационен двубой

Приключенците отново успяха да спечелят номинационната битка в „Игри на волята: България“, което гарантира запазването на пълния състав на племето им. Във водните двубои отборът успя да надделее над Бойците с 5:1 и да изпрати червено племе на пореден съвет.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (4 ноември)

Неделчо до последно твърдеше, че е имал вярната стратегия на Арената, която в действителност обаче доведе Бойците до пълен крах. Въпреки това, край огъня те избраха да изпратят Кремена на братоубийствен двубой срещу Красима. Номинираната дама от вчерашния епизод сама пожела да се изправи срещу равностоен противник, а част от племето подкрепи решението й.

Приключенците победиха в номинационната битка в „Игри на волята: България“

След битката, Красима успя да размени думи с Борис от бившето й племе и да получи окуражаващи слова от най-близкия си човек във формата – Симеон. Това предизвика по-различно отношение в Неделчо и съотборниците й, които бяха почти убедени, че моделът е саботирал играта на Бойците.

Симеон избра предимство за Приключенците след победа в капитанската битка

Кого ще изберат за битката за предимство Красима и Кремена? Коя от тях ще има преднина? Кой ще напусне „Игри на волята: България“ завинаги и кой ще си гарантира още една седмица в борбата за голямата награда? - вижте в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.