Полицаят напусна хитовото риалити „Игри на волята: България“ след оспорвана битка и споделя за предизвикателствата, за приятелите и битките, които води в живота

Петдесет и една годишният полицай Стоян Димитров напусна предаването „Игри на волята: България“ след оспорвана битка и гостува в студиото на „На кафе“, където разказва пред Гала за битките на терена и извън него, за предизвикателствата, които си поставя и за поетичната душа, която крие в тяло на атлет. Стоян признава, че самият той пише поезия особено когато е влюбен и дори рецитира на няколко пъти стихове в предаването „Игри на волята: България“, тъй като е убеден, че жените обичат да слушат поезия.

Причините да участва в приключението „Игри на волята: България“

„Много са причините и не съм ги степенувал по важност. Обичам от дете да играя всякакви игри и това беше едно завръщане в детството за мен. Друга причина е, че имах нужда от емоционално разтоварване, тъй като през последните години съм страшно натоварен в работата. Телефонът ми звъни по стотици пъти на ден. Там бях откъснат от света и ми подейства много добре психически. Трета причина е моят любим спорт – ръгбито. И не на последно място е да покажем, че хората над определена възраст сме конкурентното способни като по-младите. В обществото се говори, че трябва да се дава път на младите. Аз съм за това нещо, но трябва да комбинираме енергия на младите с опита на по-възрастните. За съжаление трябваше да остана още малко, за да победя някои от много силните участници“, разкрива личната си мотивация Стоян.

Приключенците запазват племето си цяло до следващата седмица в „Игри на волята: България“

„Не съм успял да гледам предишния сезон, тъй като съм много зает в работата и нямам време да гледам телевизия. Затова и съм видял само последните десетина битки и не съм се подготвял специално. Сега ако имам възможност бих се подготвил много по-добре и може би със сигурност бих играл на финал“, добавя полицаят.

За взаимоотношенията във формата

„Когато много хора са събрани на малко пространство е нормално да има взаимоотношения, които излизат на преден план. Трудно е да работиш с непознати хора и с такива с различно мислене. Затова предаването беше предизвикателство за мен. Как ще успея да се впиша в колектив, в който нямам нито един познат“, споделя Стоян.

Интересен факт е, че колегите му са залагали колко време ще успее да издържи преди да избухне и да каже нещата, такива, каквито той ги разбира. Дори са залагали колко време ще остане в предаването. Били са разделени на две групи. Едната, взимайки предвид колко е принципен и с изострено чувство за справедливост, са мислели, че ще изкара не повече от две седмици. Другата група, отчитайки физическите му способности, са залагали, че ще остане до финал. Никой не е повярвал, че е излязъл по средата на играта.

Приключенците победиха в номинационната битка в „Игри на волята: България“

За приятелствата с участниците от риалитито  

„Не контактувам с хора, които ме натоварват емоционално. Също така с хора, привърженици на загубите. Нямам в обкръжението си хора, които не са спортни натури и такива които самоцелно злобеят. Затова и не си допаднахме с Мани. Тя е много по-различна от мен. Но си допаднах с много други от играчите. Благодаря на Туджаров, който предоставя жилището си за нашите срещи и сбирки. Виждаме се с Морунов, Елия, Неделчо, когато идва в София,  Елизабет и Стратимир. С Рабухчиев се видяхме и му помогнах в снимането на един клип. Няколко човека са много близки до моя начин на живот и един от тях е Боби. Той направи наскоро едно 24-часово предизвикателство и след като го изгледах, реших да направим едно предизвикателство с повече хора. Изчистваме идеята, като в него ще се включат и Андрей, Стратимир, Морунов. Запознах се с участници и от сезон 2. Приятно съм изненадан от всички тях. Планираме го за пролетта, но ще е много тежко и може би ще го издържи само Андрей. Подготвил съм изненада и за Неделчо да премери сили с Катя от миналия сезон на пъзелите“, разказва за приятелите, които е открил сред другите участници в риалитито.

„Искам да спомена един специален човек – Калоян, с когото почти ежедневно си пишем. Той и Мартин са много добродушни и ми върнаха усмивката във формата“, допълва Стоян.

Симеон избра предимство за Приключенците след победа в капитанската битка

Първото, което прави след излизане от формата

„Отидох във фитнес и си тествах колко ми е останала от силата и издръжливостта, след свалянето на 14 килограма. Телефонът не го включих 24 часа след като излязох. След което хапнах много на вечеря. Прилоша ми от яденето и дори сервитьорът се притесни. Прибрах се в хотела и след половин час, тъй като изпитвах отново глад отидох до един денонощен магазин и си купих още храна. И така се храних 6-7 пъти през час и половина. Но последният път отивайки към 2 и 30 ч. през нощта дойде една патрулка, с двама полицаи, които ми поискаха документи за самоличност. Естествено, че нямах такива в мен. Интересното е, че бяха дошли на проверка, тъй като собственикът на магазина се притеснил, че идвам през час да пазарувам и се оглеждам и те си помислили, че мога да ограбя магазина. Докато аз изпитвайки глад, търсех какво още различно да похапна“, обяснява полицаят.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.