Бамби напусна хитовото риалити след оспорвана битка и споделя за живота си след приключението

Последният отпаднал от предаването „Игри на волята: България“ е Красима Кирова, на 21 години, от Варна, но всички я познават като Бамби, заради красивите очи. Красима започва да спортува като художествена гимнастичка, но след травма се отказва от красивия спорт и се насочва към малко по-нетрадициония за жените – вдигане на тежести. След оспорвана силова битка на арената, тя напусна риалити предаването, и в „Събуди се“, споделя за ежедневните битки на едно момиче на и извън терена.

„Някой път нещата не се развиват по план. Въпреки контузията, която получих и която в началото беше лека, все пак ми трябваше почивка, а нямаше как да я получа. Кракът ми се влоши, но дадох всичко, което можех от себе си. Бих се до последно, но на елиминационната игра, не успях да наваксам предимството, което Елизабет беше спечелила за Кремена“, това е обяснението на Красима за преждевременното си отпадане от предаването.

Красима напусна „Игри на волята: България“

За финалната битка

„Избрах за секундант Милена, тъй като както се вижда и на екрана, загубих връзката, която имах в началото с Елизабет. Мислех си, че може да ме предаде. Имах чувството, че мога да разчитам повече на Милена и до ден днешен съм убедена в това. Бих се с една много силна жена и тя ме победи", признава поражението си атлетката.

Причините за елиминацията й на племенния съвет

„Разбирам много неща, сега когато гледам предаването по-късно. След всички думи, които са изговорени когато вече мен ме е нямало, не разбирам как така проявиха такава голяма загриженост към мен. Елизабет седна като приятелка до мен и дори се интересуваше как се чувствам. Все още не мога да разбера как в това миловидно момиче може да има такива тайни чувства и то не към добро. С Елизабет не поддържам връзка от началото на излъчване на предаването. Разочарована съм от нея и не искам да поддържам връзка, защото бях с нея от ден "Първи". Яд ме е, че бях номинирана с доводи, които не са качествени. Щях да уважа доводи като „искам да те номинирам, защото си силна, не те харесвам, пречиш на племето, създаваш напрежение“. Бих могла да си кажа, че е права, затова, че я дразня или не съм й приятна“, коментира Бамби причините за елиминациите и взаимоотношенията й с играчите в племето.

Стоян Димитров: Не контактувам с хора привърженици на загубите

За най-трудното изпитание в „Игри на волята: България“

„Като една дама от чисто хигиенна гледна точка няма да изброявам всичко, което преживях и ми липсваше на реката - като къпане, миене на зъби и ставането в собствен сос сутрин... Забравяш, че искаш да се видиш в огледалото. По-важното е, че идва един момент, в който се чудиш дали можеш да разчиташ на някого или дали някой е истински с теб. Мислиш за близките си и за някой искрен човек, мислещ ти доброто. Липсваше ми приятелят, въпреки че не бяхме много време преди това заедно, но „Игрите“ ми помогнаха да осмисля, че този човек значи нещо за мен“, споделя кой й е липсвал най-много по време на изолацията в предаването.

Приключенците победиха в номинационната битка в „Игри на волята: България“

За предразсъдъците на хората

„Ежечасно се сблъсквам с предразсъдъци. Имам силикон, филъри, мигли и не се срамувам от това, а напротив признавам си го. Мога да си го позволя и го правя както всяка една себе уважаваща се жена. Грижа се за себе си и жената не е кифла когато полага усилия да изглежда добре, и да се чувства добре в кожата си. За естествената красота съм, но моите корекции не преминават границата на естественото и бих посъветвала и другите жени да не прекаляват. Случвало ми се е да ме наричат тъпа силиконка, като това се дължи на стереотипа за глупавите руси момичета", разкрива мнението си за стереотипите.

За уроците след предаването

„Открих много качества в мен, които не съм си и помисляла, че притежавам. Като се гледам отстрани не мога да повярвам колко смирена и спокойна мога да бъда в дадени ситуации. Много съм дива и емоционална, но когато си в тесен кръг от хора и има толкова много различни характери, трябва да се опиташ да намериш подход към всички, и понякога да преглътнеш егото си, за да има всеобщ мир. „Игри на волята“ ме научи да броя до 100. Нека най-добрият спечели,“ признава борбената Красима.

Подробностите гледайте във видеото.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.