Бойците изпращат Милена на елиминационна битка

Във вчерашната битка в „Игри на волята: България“ Приключенците отбелязаха поредна победа в номинационните битки. Стратегията и разпределението на постовете в играта бяха ключови за добрия резултат. По-точни стрелци и по-добри стратези се оказаха Приключенците, които надделяха над Бойците с резултат от 11:9 точки.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (10 ноември)

Отборът в червено избра да сложи Милена на ключова позиция, което не остана без последствия. Въпреки очевидната грешка и последвалата загуба, обвиненията се хвърлиха изцяло върху нея, а не върху отборното решение.

Красима: Аз съм Боец с шампионско сърце

Резултатът от племенния съвет не закъсня и крехката аниматорка бе първата номинирана. Милена сподели, че е очаквала номинацията, тъй като е последният член, попаднал при Бойците.

Прецедент в „Игри на волята: България“ – капитанската битка остана без победител

Ще се повиши ли напрежението между Андрей и Елизабет? Какъв ще е резултатът от втората номинационна битка? Ще успеят ли Приключенците да си запазят племето цяло и тази седмица или ще се наложи да изпратят някой в елиминационен двубой срещу Милена? -  разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.