Кремена ще се изправи срещу Милена в елиминационната битка

Във втората номинационна битка в четвъртък вечер Приключенците отново грабнаха победата и успяха да запазят племето си цяло до следващата седмицата. Физическата сила не достигна на Бойците, за да спечелят играта и се озоваха на съвет за рекордния седми пореден път. Недостижимият рекорд не бе единствен – Ралица посочи статистиката, която гласи, че племето е било общо на 12 номинационни съвета, далеч преди сезонът да е приключил.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (11 ноември)

На поредната сбирка край огъня Бойците по традиция избраха да изпратят жена срещу Милена на утрешната елиминационна битка. Това отново бе Кремена, която бе номинирана от почти цялото племе, заради грешки в поредица от битки. В обект на дискусия се превърна стратегията на Елизабет да вземе Милена в Бойците, което всички смятат за грешка.

Приключенците отново спасени след номинационната битка в „Игри на волята: България“

От своя страна Елизабет отказа да сподели причините пред съотборниците си и дори призна грешката, но за зрителите на NOVA скритите й намерения не останаха тайна. Феновете на предаването чуха целия план на крехкото момиче, както по отношение на  племето, така и  на отделните участниците.

Красима: Аз съм Боец с шампионско сърце

Какво ще се случи на поредния женски елиминационен сблъсък? Кои съюзници ще изберат двете дами да се борят за тяхното предимство? Милена или Кремена ще продължи напред към голямата награда? Коя от двете ще си отиде от Арената завинаги? - научете в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.