Елизабет победи Андрей в битката за предимство

В поредния женски елиминационен двубой Милена и Кремена от Бойците премериха сили в дълга и изтощителна битка за оцеляване. На Арената те изпитаха уменията си по стрелба, каране на ски върху пясък и запазване на баланс. По-добра в битката бе крехката Милена, която с голяма преднина отстрани Кремена от най-екстремното състезание.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (12 ноември)

„Опитах и дадох всичко от себе си наистина до последно, но ми беше трудно при баланса. Милена беше по-добра, признавам го. Искам този сезон да победи жена и вярвам, че това ще е Елизабет“, сподели Кремена в последните си минути в „Игри на волята: България“.

Бойците поставиха непостижим рекорд в „Игри на волята: България“

В битката за предимство един срещу друг се изправиха Андрей за Милена и Елизабет за Кремена. В играта за памет Андрей успя да издържи едва до втория рунд и Елизабет донесе предимство за съотборничката си за втора поредна седмица.

Приключенците отново спасени след номинационната битка в „Игри на волята: България“

Ще се зарадват ли Бойците на завръщането на Милена? Какво ще се случи на териториалната битка? Ще продължат ли двете племена да обитават същите локации, както и през изминалите две седмици? Кои ще бъдат новите капитани? - разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ понеделник вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.