За живота и преди и след приключението, за битките и загубите в живота и на терена, откровено интервю в „Събуди се“

С приближаването на финала на най-гледаното риалити в българския ефир „Игри на волята: България“, битките стават все по-ожесточени. След оспорван сблъсък между Кремена и Милена, фитнес модела и инструктор напусна „Игри на волята: България“. За Кремена Русева от Хасково емоцията, която изживява по време на предаването й се отразява много добре и определя участието си като истинно приключение. Най-силно усеща липсата на дъщеря си, а това, което трудно преглъща е мизерията на Реката. Тъй като е свикнала на хранителни режими, не е проблем за нея да стои гладна, но мизерията и хигиената я притесняват.

За последната битка

„Когато се изправихме на арената в петък с Миленка и видях трасето, осъзнах, че ще падна, защото аз не съм силен играч на баланс. Дори казах на Миленка, че това е нейната битка и тя ще продължи“, признава Кремена.

​Милена елиминира Кремена от „Игри на волята: България“

За призванието й в живота – бодибилдинга

„Спортувам от дълги години непрофесионално, но поне 3-4 дни в седмицата съм в залата. Един познат забелязал, че тренирам през ден ми предложи да се пробвам и да се явя на състезание. Реших да опитам. Отидох в НСА и си взех дипломата за културизъм и фитнес. Така започнах да се занимавам и да тренирам предимно жени. През последните години жените масово искат да се занимават с този малко по-мъжки спорт като културизъм и фитнес. Интерес имат и към бикини фитнес, който е с по-нежно излъчване и добре оформя тялото“, споделя за работата си като инструктор.

За предразсъдъците

„Сблъсквала съм сес тях и съм чувала различни коментари, най-често зад гърба ми. Думите на хората никога не са ме смущавали за това как изглеждам. Може би така говорят тези хора, които не могат да изглеждат като мен“, разкрива емоциите си Кремена.

За хирургическите интервенции

Темата разбуни духовете в интернет, но фитнес моделът от Хасково говори открито за тях и споделя, че е видяла много коментари в социалните мрежи особено за устните й. Признава, че те са грешка, която е допуснала в младежките си години. Когато е била на 22-23 години се е поддала на модата и си е инжектирала силиконовото олио в устните. С годините са се получили изкривявания и странични ефекти, които могат да се отстранят единствено по хирургичен път. Планирала е да се подложи на такава хирургическа интервенция, но не е разполагала с достатъчно дълъг период на възстановяване, който е необходим след процедурата. Планира да изчисти силикона, но не напълно тъй като е с по-големи устни от дълги години, свикнала е с външния си вид и трудно ще се възприеме без тях.

Бойците поставиха непостижим рекорд в „Игри на волята: България“

За най-тежката битка в живота й

„Най-тежката битка, която преживях е душевна и емоционална, а не физическа. Това е смъртта на мъжа ми преди 5 години, който почина от масивен инфаркт в боксовата зала. Той беше спортист - щангист и то цял живот. Това беше най-тежкият ми момент в живота. В залата пада на земята и дори и в болница да е няма как да бъде спасен, тъй като му се пръска сърцето. Много ми липсва и то постоянно. Останах сама с дъщеря си и една година след смъртта му ходихме по психолози и психотерапевти, тъй като тя имаше нужда от това. След това я изпратих в Испания, за да смени средата. Трудно ми беше с отглеждането й и съм благодарна много на родителите си, които много ми помагаха. По-тежка е психическата травма. Беше като шок, тъй като става мигновено, докато човекът тренира в залата. Случи се на 15 август на Голяма Богородица. Ядосана съм, защото ми е отнет и то несправедливо. Но такъв е живота и в него има и несправедливи неща“, говори откровено пред камерата за изпитанието, след което трудно се изправя.

Приключенците отново спасени след номинационната битка в „Игри на волята: България“

За опората в живота

„Дъщеря ми вече по-спокойно говори за травмата и смятам, че е по-смела от мен. Това ме радва, тъй като трябва да е психически здраво дете. Аз съм предала енергията и сега тя ме крепи, когато усети някаква слабост или депресия. В различни моменти когато липсата се усеща много силно, тя ме успокоява, че сме двете заедно, а татко ни пази отгоре. Тя ми дава тази сила, която аз съм и дала преди години, за да може да се справи. Децата са най-добрите учители“, разказва Кремена.

За уроците от „Игри на волята: България“

„Научих се на търпение, каквото не проявявам обичайно в живота. Ако съм навън и някой нещо ми каже, обикновено реагирам, но там истински се сдържах. Този формат ме научи да съм по-търпелива. За мен "Игри на волята: България" беше един социален експеримент, в който аз дадох всичко от себе си. Сбъднах една своя мечта. Емоцията ще ми остане за цял живот“, признава последно напусналата риалити формата участничка.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.