Бойците не успяха да се преборят за Резиденцията

Бойци и Приключенци се сблъскаха в поредната битка за територия в понеделник вечер в „Игри на волята: България“. Правилното разпределение на постовете донесе блестяща победа на синия отбор, който беше безпогрешен и успя да извоюва ключа от Резиденцията след две седмици в Стопанството.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (15 ноември)
 

Кремена: За мен „Игри на волята: България“ бе социален експеримент, в който дадох всичко от себе си

Поредицата от загуби за Бойците продължи и след днешната териториална битка. Племето отново избра грешна тактика, с която Елизабет и Андрей не успяха да постигнат нужния синхрон. Въпреки старанието на Неделчо да нареди пъзела по най-бързия начин, преднината, която имаха Приключенците, се оказа недостижима и отборът отново си тръгна с наведена глава от Арената.

Милена елиминира Кремена от „Игри на волята: България“

По време на битката двама от играчите на Приключенците напуснаха Арената. Рабухчиев се почувства зле и се наложи лекарска намеса още в началото на битката, а минути след него на носилка и със сълзи на очи бе изнесен капитанът на сините - Мани, при която отново се появиха проблеми с крака.

Бойците поставиха непостижим рекорд в „Игри на волята: България“

Ще се завърне ли Мани в „Игри на волята: България“ или ще се наложи да прекрати участието си поради медицински причини? Ще трябва ли някой да я замести в капитанската битка срещу Андрей и кой ще бъде той? Какво неочаквано събитие ще се случи в игрите тази вечер и колко важна ще се окаже победата? Кой капитан ще спечели и кой ще понесе последствията? – не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 часа по NOVA.  

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.