Бойците бяха изненадани от завръщането на Мани

Зрителите станаха свидетели на фатална битка между капитаните на двете племена в „Игри на волята: България“. Андрей се изправи срещу Мани, която се върна в играта след вчерашната контузия. С безапелационна победа капитанът на Бойците взе трофей – Мани и знамето на Приключенците станаха пленници на червения отбор.

ГАЛЕРИЯ:  "Игри на волята: България" - сезон 3 (16 ноември)

Мани се завърна с наведена глава и без мотивация в бившето си племе. Бойците не приеха Мани като награда, а като поредната спънка, която би могла да им донесе още загуби. Най-съкрушен от завръщането на Мани бе Неделчо. В началото дамата подходи с чувство за хумор към ситуацията, но в крайна сметка отношението на Неделчо предизвика сълзи в очите й.

Блестяща победа за Приключенците в териториалната битка в „Игри на волята: България“

Знамето на Приключенците ще остане в плен на Бойците, докато не спечелят битка срещу тях и не го извоюват обратно. От този момент до следващия етап на най-екстремното състезание Мани ще остане в червения екип, с който започна състезанието, без възможност да се върне обратно при Приключенците.

Кремена: За мен „Игри на волята: България“ бе социален експеримент, в който дадох всичко от себе си

Ще успее ли синият отбор да завоюва знамето си още в битката тази вечер? Какво ще се случи на номинационната игра? Ще успеят ли Бойците да се спасят от племенен съвет или ще подобрят отново рекордите на „Игри на волята: България“ за срещи с Ралица край огъня? Кой ще бъде номиниран първи тази седмица? – не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.