Паулина и Валентин ще се борят за оставане в „Игри на волята: България“

След убедителната победа на Андрей в капитанската битка и завръщането на Мани при Бойците, племето успя да прекрати серията от загуби и спечели номинационната битка. Приключенците останаха втори и се срещнаха с Ралица край огъня след дълга почивка от племенните съвети.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (17 ноември)

На Арената двете племена трябваше да се преследват, тичайки по трасе, пълно с различни препятствия. Ултрамаратонецът Андрей оправда очакванията и остана недостижим за всички. Той успя да отбележи необходимите точки на Бойците да спечелят и съхранят племето си цяло до втората номинационна битка днес.

Андрей плени Мани и знамето на Приключенците в „Игри на волята: България“

Преди и след играта на Арената прехвърчаха искри между Паулина и Мани. Двете влязоха в спор след обвиненията на Мани към Паулина, че е говорила срещу Симеон и че той играе двойна игра. Острите реплики бяха посрещнати бурно и от двете племена, като всяко подкрепи теорията на дамата от своя отбор.  

Блестяща победа за Приключенците в териториалната битка в „Игри на волята: България“

Във всеки от племенните съвети тази седмица, вместо по един, трябва да бъдат излъчени по двама участници, които ще се борят за оставане в играта. Приключенците избраха да изпратят Паулина и Валентин в битка за оцеляване в най-екстремното предаване.

Ще успеят ли Бойците отново да се спасят от съвет или няма да пропуснат седмица при Ралица? Ще съумеят ли Приключенците да си върнат знамето или ще се наложи да изпратят още двама играчи на елиминационна битка? Кои ще са следващите двама номинирани? – не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.