Мани и Неделчо ще трябва да защитят мястото си в „Игри на волята: България“

Зрителите на NOVA станаха свидетели на една от най-оспорваните номинационни битки от началото на трети сезон на „Игри на волята: България“ до момента. На „Колелото на смъртта“ над водния басейн двамата капитани и заклети врагове – Симеон и Андрей, имаха най-голяма отговорност за спечелването на битката.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (18 ноември)

За победата в номинационния двубой бяха нужни 6 точки, като през рунд един срещу друг заставаха двамата капитани. До последно изходът от битката не беше ясен и всичко остана в ръцете на Андрей и Симеон за решаващата точка. Във финалния рунд водачът на синия отбор успя да грабне победата и спаси племето си от съвет.

Бойците се спасиха от племенен съвет с безапелационна победа

Завърнала се при Бойците, Мани отново бе традиционният избор за номинация. Въпреки двата капитански гласа, които имаше, Андрей реши да ги даде за Морунов и Неделчо. С този свой ход той даде възможност на Мани сама да реши кой да бъде другият номиниран. Тя не се поколеба в избора си и се спря на Неделчо. Така в днешната битка едни от най-интересните участници от Бойците ще се изправят срещу Паулина и Валентин от Приключенците.

Андрей плени Мани и знамето на Приключенците в „Игри на волята: България“

Ще се случи ли нещо изненадващо на битката за спасение? Кои играчи ще се спасят и кои ще отидат на елиминационна битка? Кой ще напусне „Игри на волята: България“ малко преди финалната права? Кой ще си тръгне с грошове от елиминационния дуел? – ще стане ясно тази вечер в 21:00 ч. по NOVA. 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.