Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA ще ни припомни шокиращата история за любовно писмо, което разрушава съдби.

Цигуларка по образование Мария живее заедно със своя съпруг Димитър. Въпреки че е завършила музикалната акадамеия, тя работи в call център, защото мечтата й да се отдаде на музиката е заменена от грижите й за двете й дъщери Христина и Ралица.

Един ден бащата на двете момичета намира необичайна картичка с неприлично съдържание в чантата на по-голямата си дъщеря. Подателят на картичката със сексуално послание е учителят по музика, който преподава на Христина и Ралица – Росен. Отначало бащата изпада в шок, че Росен се обръща към 13-годишно момиче с такъв еротичен език, в последствие обаче се оказва, че предназначението на картичката не е към дъщерята, а към самата Мария. Тя разкрива пред съпруга си, че има връзка с Росен.

Озадаченият и дълбоко наранен Димитър изгонва жена си от дома им и й забранява да вижда децата си. Мария е съкрушена. Единственият й лъч надежда е Росен, който обаче започва да й върти номера. Хлътналата по учителя майка дори му дава пари, за да изплати жилището си, без въобще да се замисли как и дали ще бъде върнат заемът. Скоро Росен прекратява отношенията си с Мария. В този момент тя си дава сметка каква грешка е направила пред семейството си. Ще простят ли съпругът и двете момичета на Мария? Ще намери ли Мария обратно път към сърцето на разочарования от поведението й мъж?

Не пропускайте драматичната развръзка в епизода на „Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.