Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

Инспектор Пламенов продължава да е в мисия под прикритие и докато бавно прониква в сърцето на мафията, той е на път да се превърне в милионер.Това е един от лесните начини да осигури мечтания живот на семейството си.

Точно когато пиленцето на щастието е готово да кацне на полицейското му рамо, печелейки големия джакпот от Лотарията, той забравя да пусне числата. Дамите от фамилията обаче са разколебани в неговата версия и Джиджи (Милица Гладнишка) заедно с Нели (Стефания Колева) подготвя план - да открият парите и да изобличат Пацо.

Инспектор под прикритие в сърцето на мафията в "Полицаите от края на града"

Верните бойни другари на Пацо - Крис и Калата - също го подозират в злоупотреба и в опита си да опазят доброто име на своя шеф и приятел ще забъркат нова сложна схема с неочакван край. Междувременно любовният триъгълник между Крис, Силвия и Криси става все по-сложен, а  Калата е решен на всичко, за да предпази от "плейбоя" крехката дъщеря на Пацо, а и самия него.

Решаваща спасителна мисия в "Полицаите от края на града"

Взимал ли е подкупи  Пламенов и каква е връзката му с най-големия мафиот и перач на пари в държавата? Как ще завърши строго секретната операция, предстои да видим тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.