Припомнете си историята в епизода на документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

Миглена е разтревожена за своята по-голяма дъщеря Яна, която наскоро е завършила право. Вместо да се погрижи за развитието на кариерата си, момичето предпочита купоните и пазаруването. За капак младото момиче си намира нов приятел, за чието съществуване майка й разбира случайно от писма, които открива в стаята й.

Приятелят на Яна, Марко, е в ареста, обвинен в множество измами. В писмата, които изпраща, се споменава, че тя може да му помогне да излезе на свобода. Влюбената, но наивна девойка, прави всичко по силите си, за да бъде освободен любимия й. Дори губи работата си, доверявайки се сляпо на чужди интереси.

Майка й е възмутена и разочарована от постъпките на дъщеря си. Междувременно приятел на Марко и негов съдружник, увещава Яна да използва женския си чар, за да получи арестантът тайно телефон.

Ще осъзнае ли Яна опасната игра, която играе, опитвайки се да помогне на престъпник? Ще възстанови ли отношенията с майка си, както и с бившия си приятел Красен, който така лекомислено изоставя заради Марко?

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на „Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.