Консултацията с професионалист в сферата на застраховките е особено полезна, за да се фокусирате върху приоритетите си

Днес сключването на застраховките е лесно постижима цел: възможно е да се случи изцяло онлайн и да протече в три стъпки. Подавате запитването си чрез професионален застрахователен брокер, получавате предложенията от различни компании и избирате най-доброто за Вас.

В тези смутни времена, в които се намираме, някои продукти стават все по-актуални и могат наистина да ни гарантират спокойствие.

Ето кои са застраховките, представляващи интерес за множество българи в момента:

Полици за застраховане на имуществото

Всеки собственик на имот, сгради или постройки, бизнес площи, а също и на движимо имущество, има основния приоритет да го защити от непредвидени събития. Броят на рисковете е индивидуален избор, като е възможно и комбинирането на повечето от тях. Сумата съответно се определя от спецификата на обекта.

При случаи на природни бедствия, авария на инсталации, пожар, експлозия, наводнение или кражба, материалните загуби могат да бъдат възстановени.

Здравни застраховки

Непредвидените събития в здравословно отношение са друг неприятен риск, който всеки от нас би искал не само да избегне, но и да получи подкрепа в нужния момент.

Пакетните здравни застраховки при болничен престой са доста популярни през последните години, тъй като те са с валидност на територията на целия свят и осигуряват фиксирана сума при настъпване на неблагоприятни обстоятелства, свързани с внезапно заболяване или злополука, раждане или хирургическа операция.

При пътуване

За планинарите, които през зимата или през летния сезон се радват на хобито си да покоряват върховете в България, застраховките са отлична защита, независимо дали целта е туризъм или спорт.

Още по-атрактивни са застраховките при пътуване в чужбина, тъй като макар и силно ограничени заради анти ковид мерките, любителите на приключенията и преживяванията зад граница винаги търсят варианти да удовлетворят желанията си.

Отмяна на пътуване е едно от основните покрития, които Ви дават допълнителна опция за реакция при възникването на неочаквани промени или препятствия за спазване на планираните дати.

Удобството да се довериш на експерт в областта е, че той може да окаже цялостно съдействие при сключването на застраховка, а също така и да предложи по-добри условия, да предостави богат избор, в резултат на което ще спестите и време, и финансови средства.