Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

"Съдби на кръстопът" тази събота по NOVA ще припомни историята на 39-годишна жена, която губи паметта си в следствие на нелеп пътен инцидент с нейния автомобил. Животът на Таня се преобръща, след като получава амнезия и не помни събитията, случили се през последните 10 години от живота ѝ. Тя не може да разпознае 18-годишната си дъщеря Диана, която за нея е още малко момиченце.

С течение на времето се появяват нови персони в живота на Таня, които тя не помни. Положението се влошава, когато се появяват зложелатели, които искат да се възползват от безпомощното състояние на Таня. Бившият ѝ съпруг иска да се възползва от ситуацията и да си върне семейството, разчитайки, че тя не помни за неговите изневери. Таня обаче се изумява още повече, когато се появяват двама мъже, които твърдят, че са нейни годеници.

Дъщеря й е нейната най-силна опора в трудния момент. Ще възвърне ли паметта си Таня и на кого може да се довери в тази ситуация? Ще разкрие ли кои от новопоявилите се мъже в живота й действително я използват чрез лъжите си?

Не пропускайте развръзката в "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA.