Припомнете си епизода на документалното риалити тази събота от 17.00 ч. по NOVA

"Съдби на кръстопът" тази събота по NOVA ще разкрие как страховете на една майка могат да превърнат живота на детето ѝ в ад. Eпизодът на документалното риалити ще припомни историята на 35-годишната Катя Владимирова, която живее заедно със своя син Кирил. Майката не може да понася интернет технологиите и социалните мрежи, страхува се от пагубното им влияние и забранява на сина да ги ползва.

Стига се до крайности, след като Катя конфискува лаптопа и телефона на Кирил, за да наложи спазването на нейната забрана. Майката отива още по-далеч, като си позволява да прави дори забележки на неговите съученици, че ползват смартфони в училище и иска тяхната забрана. Това довежда до конфликт с родителите на другите деца, както и с класния ръководител на сина ѝ, а самият той е под прицела на съучениците си. Катя решава да затвори сина си вкъщи, забранявайки му да отиде на училище.

Ще стигне ли до крайност една маниакално депресивна жена? И какви са причините за нейната фобия от интернет? Не пропускайте епизода на "Съдби на кръстопът" тази събота от 17.00 ч. по NOVA.