Има пострадали от двете страни

Масово сбиване с участието на футболни фенове в дискотека в Созопол. Мелето е заснето от охранителни камери в заведението. Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката. Футболните фенове се хвърлили към мъжете, които им направили забележка без да подозират, че те са цивилни полицаи. При сбиването има пострадали от двете страни.

Масов бой с над 100 души в Ихтиман, има задържани

По случая тече проверка. От Районна прокуратура в Бургас уточниха, че вече е образувано досъдебно производство, но към този момент то е срещу неизвестен извършител и все още повдигнато обвинение няма.

И в петъчния следобед, дни след сбиването, криминалисти продължават с разпити на свидетели, тече и процедура по разпознаване на лица. По неофициална информация част от нападателите са вече известни, като двама от тях криминално проявени и с хулигански прояви от стадиони и столични протести. 

Очаква се от Районна прокуратура в Бургас да излязат с информация веднага, след като случаят се изясни и бъде повдигнато обвинение. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.