Вицепрезидентът с първи коментар за служебното правителство

Служебното правителство има две основни задачи - да върне стабилността в държавата и да подготви честни избори. Според вицепрезидентът Илияна Йотова първите действия на кабинета “Донев” трябва да са насочени към енергийната криза, както и към новата вълна от COVID-19. 

“Те имат две основни задачи - да върнат стабилността в страната и да осигурят сигурността на българските граждани - от енергийните доставки до ситуацията с COVID”, заяви Йотова.

Нинова: Служебното правителство ще бъде реваншистко към БСП

“Аз не зная какво е визирала г-жа Нинова - ако е визирала тримата министри, които и днес са членове на НС на БСП - смятам, че те са гордост за всяка една партия, чиито членове са те - и г-жа Лечева, и Крум Зарков, и Явор Гечев. Това са хора, които са доказани експертно, професионално, политически. Техният скок в голямата политика - особено на по-младите хора, отново заслужават поздравления и да им пожелаем успех”. така вицепрезидентът коментира обвиненията за реваншизъм на лидера на БСП Корнелия Нинова

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.