По думите му са се очертали два пътя - програмно правителство на ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ДБ и ПП

Всяко следващо служебно правителство на Радев е по-слабо от предишното и не знам дали си дава сметка, но той вече носи отговорност за Шенген, еврозоната и ПВУ. Той поиска да управлява и затова носи цялата отговорност. Това каза за "Твоят ден" депутатът от "Демократична България" Мартин Димитров.

За четвърти път: БСП върна неизпълнен мандат

"Трябва сериозно да бъдат проведени разговорите между ПП и ДБ за съвместно явяване с отворен формат. Даването на мандата на БСП имаше целен ефект от страна на президента, те имаха най-малък шанс за съставяне на правителство. Целта беше той да продължи да управлява и да има предсрочни избори. България в момента е в безпътица. Президентската република е изключително опасна, ще създаде нови проблеми", коментира той. 

По думите му са се очертали два пътя - програмно правителство на ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ДБ и ПП. "Овладяването на инфлацията трябва да е национална цел. Всеки, който оперира с данъчно-акцизен склад с горива трябва да обявява свободните капацитети, а пряк ефект от това е намаляване на цените", обясни Димитров.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.