Това написа във Facebook профила си актрисата

Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. Това написа във Facebook профила си актрисата Диана Димитрова.

„По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре „пазен” от закона”, допълва тя.

„Когато човек е открит и невинен, излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия”, смята Димитрова.

„Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод”, завършва публикацията си актрисата.

Вергов: Никога не съм удрял Диана Димитрова, въпреки съобщенията от нея до дъщеря ми

По-рано Вергов излезе с позиция, в която заяви: „Никога не съм удрял Диана Димитрова. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там”. Коментарът му дойде ден, след като стана ясно, че прокуратурата е отказала да образува дело за насилие по жалба на Димитрова. Мотивът - не били събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.