Той даде заявка, че неговата партия ще вземе активно участие в битката за кметските избори

Нов играч на политическата сцена в навечерието на местния вот. Бившият депутат от ПП Иван Христанов учреди партия „Единение”. Христанов, който заемаше поста зам.- министър на земеделието в кабинета „Петков”, даде заявка, че неговата партия ще вземе активно участие в битката за кметските избори. Той обясни, че е възможно да работи съвместно с бившите си съпартийци от ПП.

Събев: Василев и Лорер незабавно да подадат оставки. Христанов: Очевидно в ПП има проблем

„Там, където ние можем да излъчим кандидати и те не могат да представят такива, очакваме подкрепа. Там, където ние не можем да представим кандидати, но те излъчват, можем да водим разговори за взаимопомощ. Нашата ориентация е изключително ясна - ние работим за реформи в България, очевидно е, че през последните 30 години те не можаха да бъдат осъществени. Така че във всички населени места, особено тези, в които има ясно изразен феодален вот, ние ще се стремим да издигнем кандидат”, заяви Иван Христанов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook