Артистът разказва повече за ролята си на режисьор и музикален продуцент

Гост в „На кафе“ е Рафи Бохосян, режисьор на най-смешното предаване в ефира на NOVA „С Рачков всичко е възможно“. Артистът, продуцент, режисьор и музикант разказва за старта на шоуто и за трудностите да режисира неподвластния на това Димитър Рачков.

„Навият сезон започна добре. Една от най-трудните задачи бе да се съберат на едно място 8 известни личности, които да ги съчетаем в една тема на шоуто. Имахме известен проблем, тъй като хората се притесняват от участието си в игрите. Притесняват се да не ги злепоставят. Но ако човек се впусне в тях, без предразсъдъци и се раздаде, реално играта започва да работи за този него. Ние се забавляваме, когато сме с приятели. Това е идеята на шоуто – да събираме едни хора, които да се чувстват като у дома си и да се забавляват“, разказа в студиото на „На кафе“ Рафи Бохосян.

Какво ново предстои да видим в шоуто?

„Имаме много нови игри. По формат има много игри, които и да искаме няма да можем да изиграем. Подбираме най-интересните. Новото е, че имаме нова стая, която кръстихме „Тъмна Индия“. Следващата седмица зрителите ще могат да видят тъмната стая, а в предаването ще влязат участници от предните сезони на „Игри на волята“. В „Тъмна Индия“ влизат хора, които нямат представа къде са и вътре са поставени пред много интересни и понякога крайни предизвикателства. Тази година всяко шоу ще е тематично. В първи епизод събрахме актьори от Народния театър, следващата неделя ще е „Игри на волята“. Забелязваме, че хората познават предаването и с интерес се впуснат в игрите“, споделя пред Гала режисьорът.

Нови игри, провокации и голяма изненада в „С Рачков всичко е възможно“

Рафи признава, че е от първите хора, които тестват игрите. Предпочита екстремните предизвикателства и сред любимите му е играта „Страшен въртел“. Участник сяда на стол, който започва да се върти. Въртенето се усилва и става все по-бързо. Певецът признава, че е открил своя предел на центробежното въртене при тази игра. Оказва се, че всеки от екипа на шоуто иска да пробва летенето.

„Една от хубавите черти на Рачков е неговата самокритичност. Когато свърши едно предаване, той започва да гледа какво не е направил добре и какво може да подобри в следващото си предаване. Хубаво е човек да има добра самооценка и да знае какво да подобри в себе си. Той е неподвластен на режисура. С него изградихме една чудесна връзка още от предишното предаване. Той е много натоварен и въпреки това се впуска на 200% в епизодите ни. Шоуто ни се крепи на това дали водещият ще поведе правилната енергия заедно с участниците. Рачков е безкомпромисен в това. Няма да издавам много, но има епизоди, в които той самият не се сдържа и участва в игрите. Също така казва на другите да спрат, но самият той започва да подсказва“, коментира водещият на „С Рачков всичко е възможно“ режисьорът.

„С Рачков всичко е възможно“ открива новия сезон със заслужили артисти

Рафи споделя, че е имал хубаво лято, изпълнено с концерти – негови и на любими изпълнители. Често съчетава почивката си с посещения на концерти. Това лято е успял да види наживо Бионсе, Хари Стайлс, Елтън Джон…

„При мен музиката винаги е била първи и основен двигател. Подготвям много нови и интересни неща и обещавам винаги да идвам първо при теб в "На кафе". Това е закон в приятелските ни взаимоотношения. Но като артист имам нужда да се инспирирам от различни неща, които правя. Затова и не се наричам музикант, а артист. Не мога да се вкарам в рамка на едно конкретно нещо и затова работата в екип, комуникацията с всички хора, ме зарежда в това да правя по-хубава музика. За мен примерът в изкуството е Салвадор Дали – това е човек, правил много неща, за които дори не се е говорило. Той е измислил логото на един от най-големите брандове близалки, правил е филми, писал е музика, играл е като актьор, правил е дизайн на мебели, дори има и кулинарна книга… Той казва, че артистът е такъв във всичко което прави. Може да се развихря в живота си и изкуството“, признава от къде черпи вдъхновението си артистът.

Продуцентът Рафи Бохосян взима под крилото си Ника, за която казва, че е в пъти по-работещ и постоянен артист от него самия. Тя е част от новата генерация в българската музика, която тепърва ще даде заявката си за сцената. Според него се създава много и качествена музика и това е начинът българската музика да излезе извън пределите на страната. Съветът, който дава на артистите е да работят повече отколкото могат. Ника го впечатлява с таланта си и за първи път я забелязва в едно малко заведение. Една от песните й успява да разплаче музиканта. Така започват професионалните им взаимоотношения, а артистът се превръща в нейн продуцент.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.