Коментар на Биляна Гавазова, Стефан Димитров и Боян Стефанов

В четвъртък в „Пресечна точка” с водещ Анна-Мария Конова гостите - журналистът и телекомуникационен експерт Биляна Гавазова, бизнесменът Стефан Димитров и политическият анализатор Боян Стефанов дебатираха по няколко теми.

„Пресечна точка”: За бюджета за здравеопазване и ще потъне ли под снега истината за изборните нарушения

В началото те обсъдиха кипящото напрежение по високите етажи на властта, най-вече между депутата от ДПС Делян Пеевски и премиера Николай Денков, както и това в Столичния общински съвет, където отново не беше избран председател. Спорове се разразиха и покрай избора на подуправител на НЗОК.

Коментаторите в „Пресечна точка” продължиха с поредния сблъсък между София и Москва заради полета на Сергей Лавров през България. Страната ни даде разрешение той да премине през въздушно ни пространство, но не и за говорителя на външното им министерство - Мария Захарова, която също беше на борда. В отговор в Telegram тя написа: „Злобната глупост на русофобите стигна дотам, че за първи път в нашата история официални власти забраняват в небето да се намира не самолет, а човек в самолета."

Повече гледайте във видеото.