„Правителството не говори за ротацията, защото в момента сме в процеса на договаряне”, е мнението на Десислава Олованова

„Опозицията в България не се държи като опозиция в последните 20 г. А правителството няма елементарно отиграване на неща, които дъвчем от 9 месеца, и затова е уязвимо за всяко свое действие”. Това заяви политологът Любомир Стефанов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.
Той даде пример, че е могло да се обясни, че сглобката е в основата на всяка по-голяма конструкция. „В момента на управляващото мнозинство е по-изгодно да няма споразумение, защото им позволява да бъдат гъвкави поради липсата на план и на стратегия”, каза Стефанов и поясни, че поради липсата на елементарно политическо и човешко споразумение тази ситуация е по-добра.

Денков: Ще продължим да работим за повишаване на доходите
 

Според Десислава Олованова, експерт "Връзки с обществеността", правителството не говори за ротацията, защото в момента сме в процеса на договаряне. „Те няма какво да ни кажат. Дори, когато има какво да ни кажат, новините ги съобщават трудно. Комуникацията им по време на ротацията няма да се различава от всичко до този момент”, поясни тя. „Кашата е пълна, очаквам да има и фойерверки”, каза тя и допълни, че се надява и след ротацията правителството да остане.