Гледайте премиерния първи епизод от четвърти сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Полицай Нолан и целият екип са в надпревара с времето, за да открият Лопес, след като тя е отвлечена в деня на сватбата си. Те трябва да спасят не само нейния живот, но и живота на нероденото ѝ дете. Всички нейни приятели се обединяват от каузата да намерят Анджела и скоро полицаите разбират, че тя е отвлечена от Ла Фиера, който я е завел като заложница в крепост в Гватемала. Първоначалният им план да потърсят помощ от специален агент Тагарт от DEA се проваля, заради сложни политически взаимоотношения.

Мисия под прикритие в „Новобранецът“

Нолан, Брадфорд и Харпър се обръщат за помощ към Макс - човек, занимаващ се с черни операции, който им осигурява хеликоптер и оръжие, за да спасят Лопес. Евърс получава важна информация, според която наркобосът планира да убие Лопес, щом „нейното“ бебе се роди. Новобранците измислят сложен план, според който да изведат Анджела от крепостта, която да отиде в болницата при инсценирано раждане. Ще успее ли планът им за спасяването на Лопес и ще открият ли убиеца на Джаксън Уест?

Не пропускайте развръзката в премиерния първи епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.