Гледайте премиерния седми епизод от четвърти сезон на криминалния сериал в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

След експлозията в дома на Фред полицаи Нолан и Бейли разбират, че смъртта на Фред крие повече, отколкото им се струва на пръв поглед. Бейли е тежко ранена и се налага да използва патерици, за да се придвижва. След като нейн колега открива, че Фред е бил в болницата в Невада по време на убийствата, полицаите подновяват разследването за сериен палеж и са на мнение, че истинският убиец се е опитал да го натопи.

Скрито съкровище в „Новобранецът“

В същото време полицай Чен и полицай Брадфорд настояват за реванш за търсенето на съкровище и вербуват полицай Грей да помогне при определянето на условията за нов залог.

Междувременно полицаите разследват няколко случая на включени незаконни вредни вещества, използвани в декоративна козметика и кремове за лице и случайно разбират, че една от дамите планира да убие съпруга на друга, като използва наемен убиец. Тим влиза под прикритие като убиец, но дали ще успее да спаси набелязаната жертва и ще има ли достатъчно улики, за да задържи престъпницата?

Не пропускайте развръзката в премиерния седми епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.